Om KovaLine

JK-Teknologi / KovaLine er startet 14 Maj 2014 – ejet af Jesper Hyldegaard.

Teamet bag KovaLine har med en samlet erfaring på over 15 år, dygtiggjort sig i specielt hudbetændelser, sår, eksemer og svamp.

Filosofien bag konceptet er at starte en ny generation af rens/pleje og hud behandlingsprodukter til dyr, der ikke indeholder kendte aktivstoffer som bl.a.: Antibiotika – Desinfektionspræparater – Kortison/binyrebakhormon – Zink – Klorhexidin

Desuden indeholder KovaLine serien heller ikke aktivstoffer som: Aloe Vera, Tea Tree Oil, m.m. Du finder indholdet af KovaLine produkterne på vores Webshop

KovaLine har vist sig at være særdeles effektiv mod Dermatofilose (Regneksem), Muk, Sår, Sommereksem, Hale- og mankløe og generel kløe på heste.

Derudover har KovaLine vist sig absolut effektiv mod Hot Spot, Tårerender, Svamp og ved tørre snuder og poter hos hunde.

KovaLine er et udviklingsfirma med nicheprodukter af plejemidler. Dette sker igennem en intensiv udvikling, suppleret med en målrettet markedsføring.

Med udspring i branchens veldefinerede krav til kvalitet, økonomi samt produktoptimering, vil vi med udvikling og miljøtilpasning, føre produkterne frem til en unik position på markedet.

Derfor vil vi med passende intervaller, lancere kvalitative  produkter, som kan indgå i KovaLine serierne. Dette vil enten være som supplement eller nyt tiltag.

Målet på sigt er, at KovaLine Animal serien vil indgå hos minimum 75% af alle landets dyrlæger, som en del af behandlingen af hudlidelser hos dyr.

Dertil forventes det, at mindst 75% af landets dyreejere incl. besætninger, vil være bekendt med KovaLine.

 

Fremtiden arbejder for KovaLine

Vi arbejder på at få serien Svanemærket. Hvorfor Svanemærkning? Fordi KovaLine gerne vil kunne afhjælpe dyr for deres hudlidelser, uden vores gode danske miljø skal betale en ekstra regning. Du kan læse mere om kravene til Svanemærkning HER

I 2016 blev KL Human sat på det danske marked. Når resultaterne viste sig så overvældende for dyrene, mente teamet, at det måtte kunne gøres ligeså godt til mennesker. Det er blevet til en luksusserie, som kan bruges af ALLE!

Både med og uden daglige udfordringer, giver KL Human salverne din hud sin spændstighed og elasticitet tilbage. Vi håber at kunne udvide linjen med nye produkter over tid.

De produkter som er tilgængelige nu, finder du HER!

I 2016 lancerede vi også Pis’A, som fjerner lugt og pletter samt Universal, som gør rengøring og gulvvask til en leg! Find produkterne hos din forhandler!

KovaLine har bevæget sig stille og roligt ud over de danske grænser. I 2018 blev Webshoppen lanceret med stor succes for målene om, at give så man dyr som muligt, bedste muligheder for et godt liv, uden kløe, eksemer, muk, svampeinfektioner og mange andre symptomer og lidelser. Vi tror på, at KovaLine vil kunne skabe en mindre revolution, der gavner den generelle tilstand og velfærd hos vores dyr.

KovaLine er danskejet. Serien er danskproduceret og udviklet af KovaLine teamet i samarbejde med førende kemiingeniører og sæbeproducent.

KovaLine er 100% DANSK - Dansk udviklet, dansk produceret og dansk ejet.

© 2018 All rights reserved