DEN FLYDENDE PLEJESERIE

VORES BRUGERE HAR GODE ERFARINGER MED AT BRUGE DENNE SERIE TIL FØLGENDE :

Smådyr:

(Hunde, Katte, Gnaver Og Fjerkræ)

Heste og Produktionsdyr:

(Køer, gris og får)

Salve - Plejende fugtbehandling uden vand

KovaLine UV Protect 30 – Med naturlig solbeskyttelse

Holdbarhed i 2 år fra produktionsdato
Særdeles holdbar, så hestene kan græsse og hundene kan stikke snuden i jorden, og salven bliver endda siddende efter en tur i saltvand m.m.

Plejer og blødgører huden samtidig.
Samme genkendelige plejende egenskaber som KovaLine OW salverne.

Smådyr:

(Hunde, Katte, Gnaver Og Fjerkræ)

Heste og Produktionsdyr:

(Køer, gris og får)

HVORFOR VÆLGE KOVALINE

kovaLine - Hvis dyr kunne vælge:

KovaLine er et produkt målrettet til lindring og symptombehandling af forskellige hudproblemer, som vi ser  hos vores kæledyr.

Flere dyrlæger har valgt at bruge dette produkt i deres klinikker, fordi teknologien understøtter filosofien om altid at stræbe efter, at give vores kæledyr de sikreste og mest effektive behandlinger.

Dyreejere og dyrlæger kigger konstant efter alternative produkter, der vil reducere brugen af antibiotika, steroider og stærke kemikalier. Vores produkter skal være effektive til lindring og vedligeholdelse af sund hud.

Hvorfor bruge KovaLine?
KovaLine både renser, peeler, plejer og giver en helende effekt. Denne kombination af rensning og heling af overbelastet hud, giver en effektiv symptombehandling mod eksem, svamp, røde poter, hot spot og tør hud.

KovaLine er et naturligt alternativ til antibiotika og steroider, der traditionelt ellers har været brugt til disse lidelser. I tilfælde af svære hudsygdomme, skal du altid rådføre dig med din dyrlæge, da nogle tilfælde kan kræve mere aggressive eller konventionelle behandlinger.

Herefter vil KovaLine produkterne kunne afslutte forudgående behandling, ved at berolige og hele huden i dybden, så den igen bliver spændstig og modstandsdygtig.

Ingen konflikt med FEI og DTC’s liste over forbudte stoffer/Anti doping

OM KOVALINE

KovaLine blev stiftet i 2014 af Jesper Hyldegaard.

Visionen med KovaLine er og har fra start været: At gøre en forskel for dem man elsker.

Alle os der arbejder i KovaLine har dyr.
Hver dag arbejder vi for at gøre en forskel, for både dyr og mennesker. Det er meget simpelt – KovaLine er effektive og rene produkter, hvor det er de rene råvarer, som skal hjælpe huden tilbage i balance, udefra.

Med kærlig hilsen
Team KovaLine

KovaLine er 100% DANSK - Dansk udviklet, dansk produceret og dansk ejet.

© 2018 All rights reserved