JK-Teknologi / KovaLine er startet 14 Maj 2014 – ejet af Jesper Hyldegaard. Teamet bag KovaLine serien har med en samlet erfaring på over 15 år, dygtiggjort sig i specielt hudbetændelser, sår, eksemer og svamp. Kontakt Jesper

Idéen bag konceptet er at starte en ny generation af rens/pleje & hudbehandlingsprodukter til dyr, som ikke er baseret på de kendte aktivstoffer som:
* Antibiotika * Desinfektionspræparater * Kortison/binyrebakhormon * Zink * Klorhexidin *

Desuden indeholder KovaLine serien IKKE aktivstoffer som: Aloe Vera, Tea tree oil, m.m. KovaLine teamet arbejder målrettet på at få serien svanemærket. Læs mere om indholdet af KovaLine produkterne – HER – KovaLine har vist sig at være særdeles effektiv mod Dermatofilose (Regneksem), Muk, sår, sommereksem, hale- og mankløe og generel kløe på heste. KovaLine produkterne er derfor et must i alle dyrehjem.

KovaLine er et udviklingsfirma med nicheprodukter af plejemidler. Dette sker igennem en intensiv udvikling, suppleret med en målrettet markedsføring. Med udspring i branchens veldefinerede krav til kvalitet, økonomi samt produktoptimering, vil vi med udvikling og miljøtilpasning føre produkterne frem til en unik position på markedet, hvor vi vil lancere kvalitative og nytænkende produkter.

KovaLine er danskejet, serien er danskproduceret og udviklet af KovaLine teamet i samarbejde med førende kemiingeniører og sæbeproducent.

Fremtiden arbejder for KovaLine

Vi arbejder målrettet på at få serien Svanemærket. Hvorfor Svanemærkning? Fordi KovaLine selvfølgelig gerne vil kunne afhjælpe dyr for deres hudlidelser, uden vores gode danske miljø skal betale en ekstra regning. Du kan læse mere om kravene til Svanemærkningen HER

Målet på sigt er, at KovaLine serien vil indgå hos minimum 75% af alle landets dyrlæger, som en del af behandlingen af hudlidelser hos dyr, både smådyr og større besætninger.

Længere ude i fremtiden håber vi, at kunne udbrede KovaLine til andre lande. Medio 2015 er produkterne i test hos vores nordiske naboer, og der arbejdes på at få KovaLine syd for den danske grænse også. Derfor tror vi på, at KovaLine vil kunne skabe en mindre revolution, efterhånden som der opdages nye områder for produkterne, som gavner den generelle tilstand og velfærden hos vores dyr.

2016 blev året, hvor KL-Human så dagens og offentlighedens lys. Når resultaterne viste sig så overvældende for dyrene, mente teamet, at det måtte kunne gøres ligeså godt til mennesker. Det er blevet til en luksusserie, som kan bruges af ALLE! Både med og uden daglige udfordringer, giver KL-Human salverne din hud sin spændstighed og elasticitet tilbage, og med tiden håber vi at kunne udvide sortimentet. De produkter som er tilgængelige nu, finder du HER!

Samme år lancerede vi Pis’A, som fjerner lugt og pletter og Universal som gør rengøring og gulvvask til en leg! Find produkterne hos din forhandler!

KovaLine - Stensbyvej 13 – 5485 Skamby (Danmark) – kontakt@kovaline.dk - Tlf. +45 71 99 52 13 - cvr: 35854630
** Opdager du fejl, kontakt venligst: webmaster@kovaline.dk **